Happy Juice

Stel je eens voor dat er een product is dat:

je meer energie kan geven

je beter laat slapen

je humeur verbeterd

je meer motivatie geeft

Je minder gestrest laat zijn

Je pijnloze menstruatie geeft.

Dat is wat Happy Juice doet!!         

Wat is Happy Juice?

 Happy Juice richt zich op het serotonine en dopamine gehalte in de darmen en ondersteunt de verbinding tussen de darm-hersenas. Het ondersteunt de groei van een aantal gezonde darmbacteriën en helpt zo een aantal feel-good neurotransmitters (hormonen) te verhogen. 

Happy Juice is niet zomaar een supplement. Het is een krachtige en innovatieve mix van drie zorgvuldig geselecteerde Amare-producten: MentaBiotics, Energy+ en Edge. Wanneer je deze gecombineerd inneemt, werken ze samen aan jouw jouw mentale welzijn!

 

Want wat als het niet in je hoofd zit, maar in je buik?
Wat als lekkerder in je vel zitten, begint in je darmen?
Ik leer steeds meer over bijzondere wereld van je darm-brein connectie, een complexe communicatie tussen je spijsverteringsstelsel en je brein.
Zo ook, dat door goed voor je darmen zorgen , zorgt dat jij beter in je vel komt te zitten. 

Nadat ik happy juice ging gebruiken, sliep ik beter, werd ook uitgerust wakker en had dus geen 2 koffie nodig om op te starten. Sterker nog, ik heb helemaal geen koffie meer nodig, ook de behoefte aan suiker is sterk verminderd. Ik heb endometriose en dus altijd pijnlijke menstruaties, eisprong enz. Inmiddels zijn mijn menstruatie zo goed als pijnloos, ik voel het zelfs niet meer aankomen. Ik heb veel meer focus en (mentale) energie.

Klink als een wonderdrankje ,vindt je ook niet?

Kijk deze informatieve video even om een volledig begrip van de Happy Juice-producten te krijgen

 

Wat zit er in Happy Juice?

Happy Juice is een mix van de drie producten voor mentaal welzijn.
Laten we eens kijken naar de belangrijkste ingrediënten 

MentaBiotics is een product dat probiotica, prebiotica en fytobiotica combineert om jouw mentale welzijn te optimaliseren. Het bevat specifieke stammen van probiotica, zoals Lactobacillus helveticus en Bifidobacterium longum, die een gezond darmmicrobioom bevorderen.

Door de groei van gunstige darmbacteriën te ondersteunen, helpt MentaBiotics bij het verlagen van cortisolniveaus, het bevorderen van kalmte en het verminderen van angst.

Het draagt ook bij aan de productie van essentiële neurotransmitters zoals serotonine, GABA en dopamine, die cruciaal zijn voor het behouden van een positieve stemming en algemeen welzijn.

EDGE is een krachtige noötropische stof die jouw motivatie stimuleert en mentale prestaties bevordert. Het bevat een unieke mix van natuurlijke ingrediënten, waaronder extracten van Mango Blad, Lychee Fruit en Palm Fruit.

Deze ingrediënten werken samen om mentale focus te ondersteunen, uithoudingsvermogen te verhogen en de regeneratie van neuronen te bevorderen.

Met Amare EDGE kun je een verbeterde concentratie, cognitieve functie en mentale helderheid ervaren, waardoor je taken met gemak kunt aanpakken en de hele dag productief kunt blijven.

Amare Energy+ biedt een natuurlijke en gerichte energieboost. Jouw gezonde variant van de ongezonde energiedrankjes op de markt.

Het bevat de gepatenteerde Gut-Brain Axis (GBX) mix, met ingrediënten zoals Applephenon® Aziatische appel, Enovita® Franse Druif en Enzogenol® Nieuw-Zeelandse pijnschors. Deze natuurlijke ingrediënten werken samen om langdurige energieniveaus te leveren zonder de nervositeit of crashes die vaak gepaard gaan met veel andere energieproducten.

Met Energy+ kun je genieten van een betrouwbare bron van energie gedurende de dag, waardoor je alert, productief en gemotiveerd kunt blijven.

 

Hoe beïnvloedt Happy Juice de gezondheid van je hersenen en darmen?

Happy Juice richt zich op de darm-hersenas, een complex samenspel van zenuwen en chemische boodschappers die de hersenen en de darmen met elkaar verbinden. Deze as is cruciaal voor de communicatie tussen de twee ‘hersenen’, wat aanzienlijke invloed heeft op onze mentale en emotionele gezondheid.

De impact op neurotransmitters en serotonineproductie
Door Happy Juice in je dagelijkse routine op te nemen, kun je een diepgaande invloed ervaren op het evenwicht van neurotransmitters, met name serotonine en dopamine. Deze neurotransmitters spelen een cruciale rol in de regulering van de stemming en het geluksgevoel.

De rol van GABA bij stressvermindering
Happy Juice bevat een essentieel aminozuur genaamd Gamma-Aminoboterzuur (GABA), bekend om zijn angst- en stressverlagende effecten. Door GABA in je systeem te introduceren, kan dit product helpen stress te verlichten en ontspanning bevorderen, wat mogelijk mensen met slapeloosheid ten goede komt.

Bevordert focus door ondersteuning van Norepinefrine
Bovendien ondersteunt Happy Juice norepinefrine, een cruciale chemische boodschapper die verschillende interne functies reguleert om optimale lichaams- en hersenfuncties te waarborgen. Door de niveaus van norepinefrine te verhogen, kan dit product de focus en concentratie verbeteren, je helpen om bovenop taken en verantwoordelijkheden te blijven.

 

Meer info & Bestellen

Ben je na het lezen van deze informatie of na het volgen van onze Happy Juice ervaringen ook enthousiast geworden? Dan kan je Happy Juice hier bestellen. Check altijd instagram voor lopende acties of kortingen. Ook goed bevonden voor topsporters, goedgekeurd en te vinden op de kölnerlist.

Bestellen kan op twee manieren: 

1. Eenmalig –  Je bestelt het Happy Juice pakket eenmalig (3 supplementen) en betaalt €181, 96 inclusief verzenden.

2. Autoship – Happy Juice op automatische levering – vink de optie autoship aan en kies hoe vaak je Happy Juice wilt ontvangen. Het Happy Juice-pakket met autoship is voordeliger en kost €167,42. Dit kan maandelijks, eens in de twee maanden, elk kwartaal of zelfs jaarlijks. Altijd aanpasbaar en opzegbaar. Geen bestelverplichting. Je kunt de datum eenvoudig aanpassen als je het volgende pakket eerder of later wilt ontvangen.

30 dagen niet goed, geld terug garantie!

Bestel hier jouw Happy Juice

Volg me voor meer informatie op instagram via Happy_innerballance

En heb jij nog vragen app dan gerust 0653584987

 

Scroll naar boven