BEHANDELINGEN

Gezichtsbehandelingen voor een mooie huid!

Er zo lang mogelijk verzorgd en mooi uitzien, dat is wat we graag willen. Ik wil  jou graag bij helpen met de gezichtsbehandelingen voor een mooie huid! Met andere woorden, de aanpak van een mooie huid begint hier. Ik help graag om de mooiste versie van jezelf (weer) naar boven te krijgen.

In jouw leven heeft jouw huid behoefte aan verschillende vormen van huidverzorging. Soms ontstaat er ineens een huidprobleem. In4Beauty biedt gezichtsbehandelingen voor elk huidtype, elk huidprobleem en voor elke leeftijd. Hieronder vind jij alle behandelingen. Dus ben jij klaar met jouw huidprobleem? Maak dan snel hier een afspraak.
 

Kennismakingsbehandeling basic    49,50
Welkomstritueel, huidanalyse, vochtmeting, reiniging, dieptereiniging, dagverzorging en productadvies.

Kennismakingsbehandeling complete  135,00
De perfecte try out!! Welkomstritueel, huidanalyse, vochtmeting, reiniging, dieptereiniging, dagverzorging en productadvies. Daarnaast ontvang je de cadeaubox, afgestemd op jouw huidtype.
Deze box bestaat uit : Reiniging, lotion, dieptereiniging, power ,crème, masker en een spf 50 . Je hebt dan voor 6 weken aan huidverzorgingsproducten in huis.

cenzaa, hoe kom ik van mijn puistjes af Young    31,50 (t/m 18 jaar)

Mini-behandeling voor de jonge huid. In de pubertijd krijgen een hoop jongeren last van huidproblemen, bijvoorbeeld acne. Door de huid op de juiste manier te reinigen en verzorgen, kunnen we dit verminderen en in de toekomst helpen te voorkomen.

De behandeling bestaat uit: huidanalyse, vochtmeting, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, dagverzorging en tot slot product advies voor thuis.

Basic                    41,50

Een korte behandeling puur gericht op reiniging van de huid.

De behandeling bestaat uit: huidanalyse, vochtmeting, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging en tot slot product advies voor thuis.

Impressions        56,00

Een ontspannende en huidverbeterende behandeling die speciaal op jouw huidconditie en huid is afgestemd.

De behandeling bestaat uit: welkomstritueel, huidanalyse, vochtmeting, reiniging, dieptereiniging, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage, masker, dagverzorging, tot slot een kopje dream tea en advies over huidverzorgingsproducten voor thuis.

Moments            75,00

Dé ultieme Cenzaa behandeling! Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet boven alles lang na van de huidverbeterende effecten.

De behandeling bestaat uit: welkomstritueel, huidanalyse, vochtmeting, reiniging, dieptereiniging, epileren, onzuiverheden verwijderen, spicy masker, hoofdhuid- en oormassage, gezichtsmassage,  serum,  masker, lomi lomi armmassage, power serum, comfort cream,kopje dream tea, huidverbeterend advies voor thuis.

Botuline shock therapy    89,50

Een unieke behandeling met mini-facelift met andere woorden deze behandeling biedt huidverbetering a la minute! De combinatie van het botuline beauty masker en activerende bindweefselmassage zorgen voor een frisse uitstraling en een uiterst liftend effect.

   UPGRADES

i.c.m. behandeling

– Power mask  19,50   – Power mask incl.ampul  23,50

– Ampul  8,50               – huidverbeterende massage 17,50

Fabulous eyes basic 20,00

– Fabulous eyes complete  25,00

Behandelingen

Therapeutic behandelingen

De therapeutische gezichtsbehandelingenbehandelingen en producten gaan verder waar anderen stoppen. Huidproblemen worden aangepakt en daarnaast krijg jij door deze gezichtsbehandelingen weer een mooie huid.

Note: Voor het behalen van het gewenste resultaat en het voorkomen van eventuele huidreacties is het van essentieel belang: Dat je de door ons, geadviseerde huidverzorging thuis gebruikt. Dit ter ondersteuning van uw huidverbeterende behandelingen omdat, je met de juiste producten thuis, het resultaat van de behandeling langer vasthoudt.
Heb jij last van een:

  • droge huid
  • vette huid
  • vochtarme huid
  • couperose of rosacea
  • rimpels of fijne lijntjes
  • acne
  • pigmentvlekken

Je hebt  keus uit 2 behandelingen!

   

Therapy Basic                    62,50

En complete gezichtsbehandeling. Echter ik maak de keuze of ik bindweefselmassage gezicht of fruitzuren ga toe passen. De rest van de behandeling wordt hierop aangepast en wordt  afgesloten met een dagverzorging.

(ca.45 minuten en excl. epileren)

Therapy Complete            89,50

In deze behandeling zit alles wat jou huid nodig heeft.

Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, fruitzuren, lymfedrainage of bindweefselmassage gezicht, ampul, masker, dagverzorging.

(ca 75 minuten en excl. epileren)

Wil jij meer informatie, neem dan hier contact op!

  Boost

Bindweefelselboost        42,50

Korte reiniging, ampul, bindweefselmassage gezichten en een dagverzorging.

  Eyes

Fabulous eyes basic       39,50

( icm behandeling   20,00)

Reiniging gelaat, bindweefselmassage ogen en tot slot het botuline shock oogmasker. Deze behandeling zorgt ervoor dat fijne lijntjes verminderen en wallen verzachten en verdwijnen. Mooie basisbehandeling voor de ogen!

Fabulous eyes complete     45,00

(icm behandeling   25,00)

Reiniging, bindweefselmassage, fruitzuren en het botuline shock oogmasker. Deze behandeling zorgt ervoor dat fijne lijntjes verminderen en wallen verzachten en verdwijnen.

Seasons

𝗡𝗜𝗘𝗨𝗪!!!

gezichtbehandeling

Deze verfrissende weldaad voor de huid bevat een aantal bijzondere highlights die jou meenemen op een indrukwekkende reis naar het magisch IJsland!

Droom weg met een zacht mousserend en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en plant- en kruidenextracten. De enzympolish zorgt voor een ultra zachte en gladde huid. De cryo oil massage is een ijskoude massagebeleving die jouw huid laat stralen als nooit tevoren. Met het wrinkle resist eye mask creëer je een frisse oogopslag en vermindert vermoeidheidstekenen zichtbaar!

gezichtsbehandeling

 

Naast dezelfde mooie elementen die in de 60 minuten behandeling geboden worden, is de 90 minuten behandeling de ultieme droomreis die jij  niet wilt missen! Verrijk jouw reis met de allure of the lagoon massage. Je geniet van warme oliën, luxueuze geuren en ultieme ontspanning. De manier waarop warm en koud effecten zich in de behandeling afwisselen, is een waanzinnige ervaring en weerspiegelt de warme thermaalbaden en de ijzige kou van IJsland. Daarnaast besteden we in deze behandeling aandacht aan jouw vergeten contouren. We bieden jouw een contouring decolleté treatment aan, waarbij met milde fruitzuren gezorgd wordt voor een egaler, zichtbaar stralend en gladder decolleté. Deze behandeling omvat alles waar RYJVK voor staat!

Voor welke reis kies jij?

60 minuten € 75,00

90 minuten € 99,50

 

vanaf 2 losse modules (*) 10 % korting !

MODULES                                                               losse modules         *  In de behandeling 
Wenkbrauwen epileren/waxen   15,00  11,50
Wenkbrauwen bijwerken (binnen 4 weken)   11,50   8,00
Wenkbrauwen verven   11,95   8,50
Wimpers verven   13,95   10,50
Bovenlip harsen   10,50    8,50
Kin harsen   12,95    10,50
Bovenlip, kin en wangen harsen    27,25    23,25
Pedicure  
Pedicure  31,50
Pedicuren langer dan 6 weken geleden  35,00
Deelbehandeling (max. 20 min.)  23,50

Bij afzegging van jou afspraak, binnen 24 uur voor de behandeling, ben ik genoodzaakt om 50 % in rekening te brengen.

Volg jij In4Beauty al op facebook of instagram

Prijzen zijn geldig tot 31-12-2020