CENZAA & IK

Welkom in de wereld van IN4BEAUTY

Een wereld die zorgt voor de verbetering van jouw huid.

Mijn naam is Mirjam. Ik ben mama van 3 knappe jongens die allemaal voetballen, dus ik ben vaak langs de lijn te vinden. Verder geniet ik graag met vrienden van gezellige middagen/avondjes. En ik ben dol op mijn werk, mensen kunnen helpen, dat is het allermooiste wat er is en als jij dit leest, dan heb jij vast een huidprobleem. en daar kan ik jou heel goed mee helpen. Ik heet je dan ook, van harte welkom op mijn website. Mocht je na het lezen  van deze website nog vragen hebben, neem dan contact met mij op.

Dat kan via mail : mirjam@in4beauty.nl

Per telefoon : 0757712292

Via een pb : 0p facebook of instagram

  LIEFS,  MIRJAM

 

Ik werk met het 100% Nederlandse merk Cenzaa. Cenzaa is ’s werelds enige cosmetica merk dat wellness, huidverbetering en cosmedische huidtherapie combineert.In samenwerking met vooraan-staande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardige en doeltreffende cosmedische producten.Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules voor een stralende huid.

Ik heb gekozen voor producten  die :
– Natuurlijke ingredienten bevatten
– Vrij van minerale olien zijn
– Vrij van parabenen zijn
– Geen synthetisch parfum bevatten
– Huidverbeterend zijn
– Dierproefvrij zijn
– Milieu –vriendelijk zijn

Ben jij nog niet eerder bij In4Beauty geweest en wil jij weten hoe ik jou kan helpen? Maak dan snel een afspraak !! Graag kijk ik samen met jou, naar jouw huidwensen en vul ik aan de hand hiervan, een uitgebreide huidanalyse kaart in. Vervolgens bekijken we welke producten op dat moment geschikt zijn voor jouw huid.

Het beste resultaat bereik je door ook thuis je huid dagelijks te verzorgen. In4Beauty  heeft  als doelstelling de 50/50 “regel”. 50% resultaat dankzij de behandelingen van de schoonheidsspecialiste en 50% dankzij jouw huidverzorging thuis. Na enkele weken zul je versteld staan van het resultaat.

In4Beauty is op dinsdag ,ook ’s avonds open. Lekker na een drukke werkdag!

En natuurlijk is In4Beauty ook aangesloten bij de anbos.

IMG_0142