Bezorgen & Retourneren

Bezorgen of afhalen

Je kan bij IN4BEAUTY kiezen voor afhalen of bezorging.

Afhalen is gratis! Je kan de eerstvolgende werkdag jouw producten ophalen. LET OP: Maak voor het ophalen van een bestelling een afspraak via de mail , mirjam@in4beauty.nl

Het bezorgen van de producten gebeurd met PostNL. Je krijgt automatisch een Track & Trace nummer toegestuurd zodat je de bestelling eenvoudig online kunt volgen.

Wanneer wordt mijn order bezorgd?

Ik zal proberen je pakket dezelfde dag te bezorgen bij het PostNL loket. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan nemen wij contact met je op.

Bent je niet thuis? Dan zal de bezorger het pakketje proberen af te leveren bij de buren.

Bestellingen op zaterdag en zondag worden pas op maandag verzonden. Dit houd in dat jij je pakket dinsdag binnen zult krijgen.

VERZENDKOSTEN

De prijzen van de producten zijn exclusief verzendkosten. IN4BEAUTY berekent voor een standaardverzending via PostNL slechts € 5,50 verzendkosten ipv de 7,25 van post.nl

Bij bestellingen boven de € 50,- en verzending binnen Nederland neemt IN4BEAUTY de verzendkosten voor haar rekening.

 

RETOURNEREN

Je hebt een wettelijke periode van 14 dagen om, zonder opgaaf van de reden, het product retour te sturen. Dit termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening. Je maakt gebruik van de retour procedure door het geven van een retouropdracht via mail of telefoon.

Retouradres

IN4BEAUTY, Dorpsstraat 922, 1566 JG, Assendelft

U kunt het artikel alleen retour sturen als:
– Het artikel compleet is;
– In de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking;
– Het product niet gebruikt is.

Indien je de bestelling aan ons retour stuurt, zullen wij het bedrag zo snel mogelijk naar je overmaken, maar dit zal altijd binnen de maximale termijn van 14 dagen zijn. De terugbetaling zal plaatsvinden met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u heeft betaald.

Retour brengen
Je mag het product ook zelf retour brengen bij IN4BEAUTY.  Dit kan alleen op afspraak, waarbij de retouraanvraag binnen de 14 dagen gedaan moet zijn. Neem contact met ons op om een eventuele bestelling zelf te retourneren.